Gevelmontage
Dakmontage
Onderhoud

Kozijnen

Op het gebied van kozijnen zijn er veel uitvoeringen en varianten. Denk aan welk materiaal, onderhoudsgemak en de uitstraling. Sven Holsteijn Montage levert zowel houten als kunststof als aluminium kozijnen aan zakelijke en particulieren opdrachtgevers. Alle kozijnen zijn leverbaar in iedere vorm en maat. Door kwalitatief maatwerk te leveren, krijgt u altijd de uitstraling die u wenst.

Houten kozijnen hebben een warme en natuurlijke uitstraling. Alle gewenste profilering en vele details zijn mogelijk. Persoonlijke voorkeur, zoals een klassieke uitstraling, speelt bij de keuze voor hout meestal een grote rol.

Kunststof kozijnen worden steeds populairder. Qua uitstraling zijn ze bijna niet van houten kozijnen te onderscheiden en bijna alle raamtypes zijn mogelijk. De kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm, u hoeft nooit te schilderen. De veiligheid van de kozijnen kunnen we garanderen. Ze zijn voorzien van dikwandige versterkingen, inbraakvrije scharnieren en beslag. Terug naar werkzaamheden
Home Werkzaamheden Projecten Over ons Contact | © 2014 Sven Holsteijn