Gevelmontage
Dakmontage
Onderhoud

Gevelbekleding

De gevel van is een belangrijk aanzicht en uitstraling van het (bedrijf)pand. Met een mooie gevelbeplating geeft u uw bedrijf een nieuwe uitstraling zonder veel te investeren. We bespreken graag de wensen en ideeën van met opdrachtgever, wat we vertalen naar de (nieuwe) gevel van het pand. Wij verzorgen de bouw in alle denkbare vormen, van ontwerp tot uitvoering. Er zijn verschillende soorten en manieren van gevelbekleding:

Damwand

Damwandplaten worden veel toegepast in renovatie voor schuren, hallen en kantoorgebouwen. Tevens worden damwandplaten steeds vaker gebruikt in winkelstraten en in de woningbouw. Damwandplaten met een profiel zorgen voor een gebouw een moderne uitstraling. Door middel van een relatief goedkope investering, is dit de ideale oplossing voor Renovatie.

Sandwichpanelen

De sandwichpanelen zijn opgebouwd uit staalplaten, hardepir kern. Meestal is dit PIR of steenwol. De panelen zijn leverbaar in verschillende kleuren en diktes en profielen. De dikte van de panelen bepaalt de warmtedoorgangscoefficiënt, van de gevel. Wij zorgen vanzelfsprekend voor een optimale installatie, zodat u de meeste waarde uit u inverstering kan halen.

Trespa

Trespa panelen zijn perfect voor gebruik in innovatieve en functionele geventileerde gevelsystemen. Trespa kan zowel afzonderlijk gebruikt worden voor de bekleding van de gevel, als designaccent in combinatie met andere materialen. Op deze manier kan Trespa het uiterlijk van een gebouw bepalen en een unieke uitstraling geven. Trespa panelen hebben vele voordelen. Denk hierbij aan kleurvast en weersbestendig. De platen zijn vrijwel ongevoelig voor zon en regen. Trepsa heeft een zeer lange levensduur.

Terug naar werkzaamheden
Home Werkzaamheden Projecten Over ons Contact | © 2014 Sven Holsteijn